Links Way, Northwood

This exciting house and garden redevelopment project commenced on site in June 2014.

Who was the client?

Private client

What was the scheme?

Design and Build Pagoda, Outdoor Seating, Curved Green Wall

What were we doing?

Landscaping Design & Build

What is the Status?

Completed.

This ambitious house and garden redevelopment brought together and contrasted the linear architectural approach with long sweeping curves in the landscape design.

The site in Links Way has many TPO trees and is located within a Conservation Area. Including a number of large feature Oak trees.

The strong linear nature of the house design with large glazing expanses is complimented by the organic sweeping design for the rear and front gardens.

The garden design included an circular raised outdoor platform seating area under an oak tree, circular Pagoda style outside kitchen, central buddha water feature, Tennis court with associated seating, substantial curved two story greenwall, green roof, granite sett drive and large expanses of planting areas.

Need help with your next project?

Please get in contact to discuss your next project